Muzica

#alanis morissette #top melodii #melodii alanis morissette #top melodii alanis morissette

Cele mai bune melodii lansate de Alanis Morissette

Alanis Morissette a reusit sa ne farmece in anii '90 cu hit-ul "You Oughta Know". Spre deosebire de multi alti artisti care s-au culcat pe laurii gloriei, canadianca, pe care am vazut-o in urma cu patru ani an la Bucuresti, a reusit sa lanseze si alte piese de rezistenta.

You Learn

Alanis Morissette a compus "You Learn" impreuna cu legendarul Glen Ballard, cel care si-a pus amprenta asupra creatiilor unor artisti ca Michael Jackson, Katy Perry, Shakira sau No Doubt.

Head over Feet

Melodia avut parte de doua versiuni de videoclip. Una dintre ele a fost difuzata in Asia si Europa, iar cealalalta in restul lumii. Ambele clipuri au fost incluse pe DVD-ul "Jagged Little Pill, Live" (1997).

Hands Clean

"Hands Clean" este marele hit pe care l-a dat albumul "Under Rug Swept", lansat de Morissette in anul 2002. Piesa a fost compusa si produsa chiar de artista canadiana si relateaza aventura pe care a avut-o cu un barbat cand abia implinise abia 14 ani.

Thank You

Alanis Morrissette marturiseste ca a compus "Thank You" la scurt timp dupa ce s-a intors dintr-o calatorie in indepartata Indie. Pe langa performantele obtinute in clasamente, piesa a reusit sa faca valuri si datorita clipului sau, in care Alanis canta dezbracata pe strazile New York-ului.

You Oughta Know

Desi primul single al lui Alanis dateaza din 1987, cantareata a devenit cunoscuta abia in 1995, datorita piesei "You Oughta Know". Melodia a fost recompensata cu doua trofee Grammy: "Best Rock Song", respectiv "Best Female Rock Vocal Performance".

Hand in My Pocket

"Hand in My Pocket" face parte de pe apreciatul album "Jagged Little Pill", acelasi material care a furnizat si hit-ul "You Oughta Now". Melodia a ajuns pana pe locul intai in clasamenetele din SUA si Canada.

Ironic

Am ajuns la poate cea difuzata piesa a lui Alanis Morissette: "Ironic". Melodia a reusit sa faca senzatie si datorita clipului sau simplu, in care cantareata canadiana interpreteaza mai multe roluri. Videoclipul a fost nominalizat la sase categorii la gala MTV Video Music Awards 1996, Morissette plecand acasa cu trei premii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea