Muzica

#mariah carey #colinde #craciun #celine dion #sting #enya #albume de craciun

Cel mai bine vandute albume de Craciun din ultimii 20 de ani

Revista Billboard a dat publicitatii un top al celor mai bine vandute albume din ultimii 20 de ani. Pe primul loc s-a clasat albumul 'Noel' al artistului Josh Groban.



Materialul discografic s-a vandut in 5.280.000 de exemplare in perioada 1991-2011 si a fost recompensat cu cinci Discuri de Platina.

Pe locul doi in topul celor mai bine vandute albume de craciun s-a clasat 'These Are Special Times', album inregistrat de Celine Dion, urmat pe locul trei de discul ' Merry Christmas ' al artistei Mariah Carey.

Grupul Mannheim Steamroller se afla in top cu doua albume - 'A Fresh Aire Christmas ' si ' Christmas '. Din top 10 cel mai bine vandute albume din ultimii 20 de ani nu lipseste nici materialul baietilor de la N'SYNC, 'Home For Christmas'. Acesta s-a vandut in peste 2 milioane de exemplare.

Dintre albumele de Craciun lansate in ultimii ani, cele mai mari vanzari le-au inregistrat 'And Winter Came' (Enya) si 'If On a Winter's Night' (Sting).

Sursa foto: mountcarmel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea