Muzica

#guns n' roses #madonna #elvis presley #axl rose

Cei mai mari entertaineri din istoria muzicii

Industria muzicala a dat nume importante de-a lungul anilor, artisti care s-au intiparit pe vecie in sufletul a generatii intregi. Acesti cantareti de exceptie nu au devenit faimosi doar pentru muzica lor, ci si pentru show-urile spectaculoase. Iata, asadar, cativa dintre cei mai mari entertaineri din istoria muzicii!



Elvis Presley


Cel mai bine vandut artist solo din toate timpurile, Regele rock'n'roll-ului, Elvis Presley este si unul dintre cei mai mari entertaineri din istoria muzicii. Cu o cariera intinsa pe mai bine de 20 de ani, Elvis Presley a devenit un adevarat simbol in cultura pop americana, dar si mondiala . A cucerit inimile fanelor din lumea intreaga, iar muzica sa a adus inovatii de tipul stilului "rockabilly".




Michael Jackson


Regele muzicii pop este un alt mare entertainer, cu vanzari spectaculoase si o cariera care a schimbat pentru totdeauna fata industriei muzicale la nivel mondial. Concertele sale prezentau, de fiecare data, o nota de inedit, regretatul artist fiind recunoscut pentru creativitatea si excentricitatea de care dadea dovada. Printre altele, Michael Jackson a introdus miscari spectaculoase de dans, cum ar fi faimosul "moonwalk".



Madonna

Madonna este si ea considerata un adevarat entertainer, creand de nenumarate ori, de-a lungul anilor, show-uri de exceptie. Obisnuita sa socheze, Madonna a reusit sa cucereaza o lume intreaga si sa vanda peste 300 milioane de discuri la nivel mondial. Una dintre cele mai faimoase show-uri ale artistei americane este cel de la Video Music Awards 2003, cand Madonna le-a sarutat, pe rand, pe Britney Spears si Christina Aguilera.



Axl Rose

Desemnat cel mai bun vocalist din toate timpurile, Axl Rose este, cu siguranta, un nume greu in industria muzicala mondiala. Solist al trupei Guns'n'Roses, artistul este recunoscut pentru sunetele stridente din piese ca "Sweet Child O'Mine" si " Welcome to the Jungle ". O figura controversata in ultimii ani, Axl Rose ramane, totusi, unul dintre cei mai mari entertaineri din istoria muzicii.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea