Muzica

#teatrul de comedie #teatrul act #teatrul mic #teatrul bulandra #teatrul national #teatrul odeon #spectacole de teatru

Ce spectacole de teatru sa nu ratezi saptamana asta in Bucuresti

Saptamana aceasta vine in Bucuresti cu numeroase spectacole de teatru interesante. La Teatrul Odeon nu rata spectacolul de " ", iar la Teatrul National "Omul cu martoaga".



Requiem . Nu stii nimic despre mine - la Teatrul Odeon

Pe 25 noiembrie esti asteptat la Teatrul Odeon la un spectacol de dans contemporan in regia lui Razvan Mazilu. "Requiem. Nu stii nimic despre mine" este un spectacol extraordinar de dans contemporan, destinat strangerii de fonduri pentru Japonia, grav afectata de cutremurul din 11 martie.

Spectacolul aduce la rampa povestea unei intalniri, cea dintre doi dansatori din doua colturi ale lumii care, initial, nu se cunosc, dar care re-descopera impreuna dansul si viata.



XXL (Fat Pig) -  la Teatrul ACT

Pe 24 noiembrie de la orele 19.00 esti asteptat la Teatrul ACT. XXL (Fat Pig) este o piesa despre incapacitatea noastra de a vedea frumusetea dincolo de 90-60-90. Din distributie fac parte , Raluca Vermesan, Irina Velcescu si .


Sfarsit de partida -  la Teatrul Bulandra

Joi, 24 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Bulandra ai ocazia sa il vezi pe Razvan Vasilescu in Sfarsit de partida de Samuel Beckett. Sfarsit de partida este un spectacol in care limbajul beckettian ordoneaza aceasta lume haotica.


Elling -  la Teatrul de Comedie

Vineri, 25 noiembrie, la Teatrul de Comedie este programat spectacolul Elling, cu Marius Vizante. Elling este un spectacol de teatru si dramatizare dupa romanul Frati de sange al norvegianului Ingvar Ambjornsen.

Cei doi anti-eroi Elling and Kjell Bjarne sunt noul "cuplu ciudat" care incearca sa functioneze intr-o lume disfunctionala. Ei sunt externati de la sanatoriul de boli mintale si se muta impreuna intr-un apartament cu conditia ca vor demonstra ca se pot adapta lumii reale.


Sex on the bici -  la Teatrul Mic

Joi, 24 noiembrie, la Teatrul Mic esti invitat la "Sex on the bici". Oricine vorbeste despre sex ca metoda preferata de reproducere a speciilor, trebuie sa aiba simtul umorului.

Din distributie fac parte Florin Calinescu, Adriana Schiou, Doru Ana si .


Omul cu martoaga -  la Teatrul National

Pe 23 noiembrie, la Teatrul National din Bucuresti esti asteptat la spectacolul "Omul cu martoaga". "Omul cu martoaga" este o comedie clasica romaneasca, amestec de satira, idealism si gravitate. Eroul, un modest arhivar, este mistuit de pasiunea pentru cai si, dintre ei, de cea mai jalnica martoaga.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea