Muzica

#concurenti #concursuri #concursuri de talente #show-uri de talente

Cu ce se ocupa fostii concurenti de la show-urile de talente

Unii au devenit regizori muzicali de succes, altii vor sa cunoasca faima internationala pe scena de la Eurovision in marea finala din Suedia, iar restul si-au incercat norocul in reclame. Un lucru este cert: fostii concurenti de la show-urile de talente au ramas conectati la domeniul muzical si cel al showbizului autohton.


Krem si Adrian Tutu, reclama la chipsuri

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon al concursului "Romanii au talent" si Krem, participant al aceluiasi show in cea de-a doua editie, inchina o oda cartofilor prajiti intr-un videoclip. Cei doi rapperi fac reclama chipsurilor cu gust de shaorma. In rest, tinerii se ocupa de muzica, sperand ca vor ajunge sa domine topurile muzicale din Romania.


Anthony Icuagu, regizor muzical

Concurent la "Vocea Romaniei" in echipa lui Smiley, Anthony Icuagu s-a apucat sa regizeze videoclipuri. Si nu o face rau deloc, daca ne gandim ca a colaborat cu nume mari din showbiz, cum ar fi trupa Taxi, pentru piesa "Non Stop", Adrian Sana - "Arde ceva" sau Alexandra Ungureanu si Crush - "Nu am aripi". Anthony Icuagu a participat anul acesta la selectiile nationale pentru Eurovision cu piesa "DreamGirl". Din pacate, el nu a reusit sa se califice in finala din 9 martie.




Ioana Anunta, colaborare cu Ovi

Ioana Anuta, finalista "X Factor" si concurenta la "Te cunosc de undeva!", a inceput colaborarea cu Ovi. Cei doi au lansat in emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", melodia "Nimeni". Tanara artista, care este eleva in clasa a XII-a, a marturisit ca abia are timp sa respire si ca invata pentru BAC in pauzele de filmare de la emisiuni.


Andrei Leonte, Tudor Turcu, Narcis Ianau si Cezar Dometi vor la Eurovision

Toti acesti fosti participanti ai show-urilor muzicale s-au calificat in finala de peste doua zile de la TVR si au o sansa reala sa ne reprezinte in luna mai in Suedia, la Malmo. Tanarul Narcis Ianau, in varsta de 18 ani, si-a compus singur textul piesei cu care a intrat in finala.

Cei patru se vor duela cu nume sonore ale muzicii usoare romanesti, daca e sa le amintim pe doua dintre cele mai bune voci ale noastre, Elena Carstea (intoarsa special din America pentru competitie) sau Luminita Anghel.






Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea