Muzica

#dance #pop #rock #electro #disco #latino #lista #concerte #romania #2009 #c.c. catch #manowar #depeche mode #nazareth #b`estfest

Ce concerte te asteapta in 2009 (II)


Continuam .

Boban Markovic OrchestraSimti cum sangele iti clocoteste in vene? Ai chef sa dansezi pana ti se rup pantofii? Ar fi cazul sa servesti ceva . Felicitarile, masa si dansul au loc pe 4 martie la Sala Palatului. In rolul principal . Daca ti-a placut, ai timp sa iti cumperi bilete si sa ajungi si la concertul de pe 6 martie de la Sala Olimpia din Timisoara.

Inca o doza de metale grele te asteapta pe 16 martie. Nu te-ai dus la Sepultura pentru ca nu mai canta in formula de aur, cu la voce? Acum ai ocazia sa-l vezi in carne si oase pe Cavalera alaturi de implinind anul acesta 40 de ani de activitate.

Depeche ModePentru depesisti avem doua vesti bune. Prima ar fi ca Depeche Mode lanseaza in cele din urma un nou disc. A 2-a veste este ca trupa va promova acest album si in Romania printr-un concert ce va avea loc pe 16 mai, in parcul Izvor din Capitala.

Si in acest an avem parte de festivalul B’Estfest. Evenimentul este programat in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti. Primele nume confirmate pana acum sunt Manowar, Motorhead, The Killers, Franz Ferdinand , Moby.

Nu putem incheia oferta de concerte de pe acest an fara sa amintim de festivalul Artmania , care implineste 4 ani de existenta. Ca si in ceilalati ani, concertele au loc la Sibiu. Organizatorii pregatesc pentru editia din 2009 un line-up generos format din trupe consacrate ale rockului mondial. Festivalul va avea loc in perioada 17-19 iulie, primele formatii confirmate fiind Tristania (Norvegia) si Opeth (Suedia). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea