Muzica

#rock #pop #electro #soul #calendar #concerte #2009 #romania #sting #james blunt #sepultura #vonda shepard

Ce concerte te asteapta in 2009 (I)


Sting, Depeche Mode, Sepultura, Dj Tiesto, James Blunt, Nazareth, Manowar. Iata doar cateva dintre numele cu care ne imbie organizatorii de concerte pe 2009.

Cu ochii pe criza economica mondiala si cu mana pe portofel, romanii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a achizitiona un bilet la un spectacol. Concertele sunt multe, iar preturile biletelor sunt destul de mari.

Luna ianuarie este o luna mai putin bogata in evenimente muzicale notabile. Pica exact la marele fix! Ai timp sa te refaci fizic si financiar dupa sarbatorile de iarna de care tocmai ai scapat.

In schimb, pentru februarie se anunta o adevarata avalansa de concerte, menite parca sa acopere si pauza din luna precedenta.

Kreator7 februarie 2009. Metal sau ritmuri cubaneze? Daca te tenteaza prima varianta, legendarii brazilieni de la Sepultura te asteapta la Sala Polivalenta. Chiar daca in trupa nu mai activeaza vocalul Max Cavalera , metalistii isi continua drumul sustinand turnee si lansand albume. Pentru o calatorie muzicala in Cuba, iti recomand concertul The Havana Lounge de la Sala Palatului.

Pe 9 februarie o alta trupa importanta din zona rock-ului greu ne viziteaza tara. Germanii de la Kreator se afla la 4-a venire in Romania, concertul urmand sa se desfasoare la Sala Polivalenta din Capitala.

Nu ai apucat sa-l vezi pe Sting in 1996? Nu-i nimic! Il vezi pe 10 februarie la Sala Palatului. Sting nu vine singur, ci insotit de muzicianul bosniac Edin Karamazov, maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache.

StingDaca te dai in vant dupa punk si sub-genurile adiacente acestuia, clubul bucurestean Fabrica te asteapta pe 13 februarie sa-i calci pragul. Sub egida Punk Rock Underfest 4 vor avea loc o serie de concerte cu trupe de profil din tara si din strainatate. In acest an, cap de afis este formatia americana No Use for A Name.

Pe 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor, are loc first romanian darkfest, primul festival gotic din Romania. Locatia ramane aceeasi: clubul Fabrica. Se vor prezenta la apel trupele Diary of Dreams , In Strict Confidence si Das Ich.

Trupa The Rasmus se reprofileaza. Dupa ce ne-a onorat cu prezenta la festivalurile Peninsula (2006) si Coke Live (2007), The Rasmus se intoarce in Romania. De data aceasta va fi un concert mai intim, in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Concertul este programat pentru data de 16 februarie.

James BluntPe 18 februarie se schimba locatia, dar si sonoritatile. Ne mutam la Sala Palatului unde va sustine un concert cantareata americana Vonda Shepard, cea care a interpretat “Searchin’ My Soul” si “Hooked on a Feeling” pe coloana sonora a serialului TV “Ally McBeal”.

Ai plans daca iubitul(a) te-a parasit cand ti-era lumea mai draga? Ai ascultat la nesfarsit CD-ul cu “Goodbye My Lover” si “You’re Beautiful”? In acest caz, nu trebuie sa ratezi intalnirea cu James Blunt de la Bucuresti. Blunt urmeaza sa urce pe scena de la Romaero pe data de 21 februarie.

Citeste continuarea articolului aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea