Muzica

#pop #alte-genuri #dance #monden #britney spears #paris hilton #amy winehouse #madonna #vedete #viata

Ce ar fi fost vedetele intr-o alta viata

 
V-ati gandit in vreun moment cum ar arata viata vedetelor daca nu ar fi urmat calea pe care au ales-o? Pana la urma totul tine de destin, si se pare ca acestea au fost „binecuvantate” cu un trai sensibil la blitz-urile celebritatii. Multe exponate de pe covorul rosu au luat-o usor pe cai gresite ametite fiind de ambrozia faimei. Vezi cazul lui Britney Spears sau Amy Winehouse. Cum ar fi stat insa lucrurile daca nu ar fi fost asa?

Am aliniat mai jos cateva vedete din lumea muzicii si am modificat un pic, sau un pic mai mult, drumul lor in viata. Ce a iesit? Vedeti in cele ce urmeaza


Britney Spears – casnica anilor `50

Britney SpearsIn prezent, Britney Spears se tine bine pe pozitii. Si-a revenit in forta si trage cu dintii de imaginea nou achizitionata de „fetita cumintita si la locul ei”. Dar acest lucru nu a reusit sa stearga cu buretele imaginea unei Britney rasa in cap, fara sot si cucustodia copiiilor pierduta, ce bantuie ametita prin baruri rau famate. Ce s-ar fi intamplat cu diva pop daca n-ar fi trebuit sa treaca prin acest episod trist din viata ei?

Ma gandesc ca totul a pornit de la casatoria cu Kevin Federline. Asa ca, ar trebui sa schimbam firescul lucrurilor pornind de la acest moment. Daca il pozitionam pe Justin Timberlake in locul nefericitului Kevin, totul parca capata sens.

Ca o consecinta fireasca, o Britney Spears, cu sort bine apretat si manusi de bucatarie, asezata in fata argazului cu o tigaie din teflon in mana, s-ar ivi timid in peisaj. Pe langa ea, copiii in uniforme scrobite, pregatiti de scoala ar astepta linistiti pachetelul pentru a o zbughi pe usa casei cu iz de „happy american family”.

Va intrebati unde s-ar afla Justin Timberlake in aceste momente? Probabil ca tot la fabrica, asteaptand sa se faca ora 18.00, sa semneze condica si sa o ia fericit spre Casa in Buick-ul lui bine intretinut, gandindu-se cu jind la bucatele naturiste atent preparate de Britney cea casnica.


Amy Winehouse – metrosexuala

Amy WinehouseMediatizata artista tine mortis sa se gaseasca mai tot timpul pe prima pagina a tabloidelor de scandal si chiar ii iese. Se pare ca imaginea acesteia tot timpul sleampata, neingrijita si muncita din greu de halucinogene inghitite cu constiinciozitate au reusit sa o mentina pe pozitii. Si aici cica ar fi vorba de o relatie total nereusita. Cei pro Amy Winehouse sustin ca vedeta ar fi ajuns la fundul prapastiei din cauza dependentei bolnavicioase pe care a creat-o nu numai fata de droguri cat si fata de fostul sau sot, Blake Fielder-Civil.

Ce s-ar fi intamplat insa daca nu ar fi aparut acest individ in viata ei si daca drogurile nu ar fi ademenit-o sub nicio forma? Imaginati-va o Amy Winehouse imbracata la ultima moda, cosmetizata, abonata la marile saloane de hair-style si body spa. Probabil ar fi pus mana pe un multi-milionar sobru si atent la detalii, care i-ar fi manageriat mult mai bine, atat viata profesionala cat si pe cea personala. Ar fi cantat muzica usoara prin care sa propovaduiasca etica si moralitatea in spatiul familial si in societate. Ar mai fi iesit pe primul loc in topul femeilor cu cel mai frumos ten si nu invers, cum este in realitate.


Madonna – vedeta porno

MadonnaLa Madonna este mai usor de intrevazut un viitor remarcabil, luand in considerare personalitatea sa sexuala debordanta si fara perdea. Probabil ca daca Papa insasi ar fi lasat-o sa-si vada de ale ei si nu i-ar fi trimis o mustruluire demna de luat in seama, regina muzicii pop ar fi ajuns vedeta in filme nu tocmai pe gustul copiilor. Trebuie sa recunoastem ca aptitudinile orientate spre acest domeniu exista acolo undeva si „like a virgin” nu mai este chiar un concept demn de luat in seama.


Paris Hilton - abonata la second-hand

Paris HiltonVedeta si-a castigat renumele de „fetita lu` tata razgaiata si rasfatata”. Dar ce s-ar fi intamplat daca tatal ar fi detinut, in loc de lantul hotelier Hilton, taraba din colt ce vinde ziare si guma de mestecat Turbo? Probabil ca micuta Paris ar fi schimbat Gucci si Armani pe produsele second-hand, foarte viabile de altfel si in trend pentru vanzatoarele din piata.

Mai mult ca sigur ar fi pus mana pe „baiatul rau de cartier” care sa o scoata din saracie si ar fi ajuns dupa gratii, peste ceva timp, pentru jefuirea magazinului din colt ce vinde chilipiruri. Farmecul ei ar salva-o insa, si ar fi tratata aici ca la un hotel de 5 stele cu room-service si jacuzzi in dusurile la comun.

Lista poate continua la nesfarsit. Ai nevoie doar de putina imaginatie, foarte mult umor si un pronuntat simt critic. Acum va las pe voi sa va inchipuiti cum ajung acestia la varsta a-3-a. Eu am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea