Muzica

#david bisbal #nelly furtado #madonna #inna #2009 #toamna #albume #lansari #alte-genuri #rock #dance #pop #electro

Ce albume se lanseaza in toamna lui 2009

Toamna si-a intrat deja in drepturi, artistii s-au intors din vacanta si sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile legate de lansarea noilor albume.

Madonna si Nelly Furtado au facut deja primul pas, CD-urile lor gasindu-se deja in magazine. Se pregatesc de lansari RammsteinDavid BisbalMariah CareyTokio HotelBere GratisDirectia 5 si Inna.  

Din punct de vedere concertistic Madonna tocmai a terminat de sustinut cea de-a 2-a parte a turneului Sticky & Sweet Tour, care a ajuns pe 26 august si la Bucuresti. Si ca asteptarea unui album cu  piese 100% noi sa fie mai scurta, Madonna s-a gandit sa arunce pe piata inca un album best of, al 3-lea din cariera sa.

“Celebration” este oficial in magazine din 18 septembrie si contine hit-uri cu care Madonna a facut istorie : “Like a Virgin”, “La Isla Bonita”, “Frozen”, “Hung up”. Varianta standard a albumului grupeaza pe un CD 18 melodii, una dintre ele fiind noua: “Celebration”. Daca pui mana pe editia pe doua CD-uri, care contine 36 de melodii, vei avea ocazia sa descoperi inca o o piesa nou-nouta: "Revolver" (o colaborare cu rapperul Lil Wayne).

Toamna aduce vesti bune si din partea lui Nelly Furtado. Artista canadiana a ajuns deja la al patrulea album de studio. Dupa ce in ultimii ani a reusit sa se impuna cu hituri in limba engleza (“Say It Right”, "Promiscuous”, Maneater"), Nelly Furtado incearca un experiment.

Artista si-a lansat pe 15 septembrie 2009 " Mi plan ", primul sau album in limba spaniola.  Cu acest album Furtado isi propune sa demonstreze ca nu si-a uitat radacinile (parintii sai sunt de origine portugheza).

Vesti bune avem si de la Tokio Hotel, o trupa cu mare lipici la publicul adolescentin. La doi ani de la lansarea lui “Scream”,  rockerii germani cu frizuri ciudate se pregatesc sa scoata pe piata un disc inspirat din povestirile science fiction.

“ Humanoid ”, caci asa si-au botezat albumul, a fost inregistrat in doua versiuni (germana si engleza), care poarta acelasi titlu. Versiunea germana va fi lansata in Germania si restul tarilor europene pe 2 octombrie, in vreme ce varianta in limba engleza va putea fi achizionata in SUA incepand cu 6 octombrie.

Ramanem tot la nemti si tot pe felia rock, insa ceva mai dura decat cea a pustilor de la Tokio HotelRammstein rup tacerea dupa o pauza de patru ani. O revenire in forta am putea spune, daca este sa ne luam dupa  intreaga isterie iscata in jurul noului single, “Pussy”, cu un videoclip deocheat cu scene desprinse din manualele de anatomie.

De un album nou cu Rammstein vom avea parte incepand cu luna octombrie. Discul care va purta numele "Liebe Ist Fur Alle Da" se va lansa in Germania pe 16 octombrie, in vreme ce in SUA va putea fi cumparat incepand cu 20 octombrie.

Daca nu mai intervin evenimente neprevazute, vom avea un nou disc cu Mariah Carey in CD playere incepand cu 25 septembrie. “ Memoirs of an Imperfect Angel ” trebuia sa fie lasat inca din 25 august, insa Mariah a vrut sa adauge cat mai multe piese pe album si sa lucreze mai mult la varianta finala a melodiilor, asa ca lansarea a fost decalata.

Albumul se anunta a fi din start un succes, daca e se ne luam dupa figura frumoasa pe care a facut-o “Obsessed”, primul single extras. “Obsessed” a atins prima pozitie in Billboard Hot Dance Club Songs.

Si David Bisbal lanseaza in aceasta toamna un nou album,”Sin mirar atras”. Este cea de-a patra productie de studio a latino lover-ului care extazia in decembrie 2008 miile de fane romance adunate la Sala Palatului.

David Bisbal

"Sin mirar atras" este inregistrat in Mexic, Los Angeles si Spania, printre producatori numarandu-se Armando Avila, posesor al unui premiu Grammy, Sebastian Chris si Jacobo Calderon. Albumul se va gasi in mod oficial in rafturile magazinelor de muzica incepand cu 20 octombrie.

Nici artistii romani nu stau degeaba, ci pregatesc albume noi, numai bune de lansat pentru sezonul ploios al lui 2009.

Directia 5 isi sarbatoreste 19 ani de activitate printr-un concert extraordinar, cel mai mare din cariera sa, pe 22 octombrie la Sala Palatului.  Tot cu aceasta ocazia baietii de la Directia 5 lanseaza si un album, intitulat “Panoramic”.

Dupa  ce a lansat albumul “Live X”, material inregistrat in timpul concertului aniversar de 10 ani de la Teatrul National, trupa Bere Gratis s-a gandit ca n-ar fi rau sa lanseze in acest an si un album de studio.

Mitza si restul trupei lucreaza de zor in studio la albumul “Pe marele ecran”, care va contine deja cunoscutele “Gloria” si “ Vacanta la Roma ”. Deocamdata nu s-a stabilit data exacta a lansarii. Potrivit site-ulului oficial Bere Gratis, “Pe marele ecran” va aparea pe piata in aceasta toamna.

Tot pentru toamna lui 2009 este asteptat si albumul de debut al Innei, artista care a rupt cluburile in ultimul an si totodata cea care a starnit rasete pe Internet dupa ce a “faultat” in mod grosolan limba engleza.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea