Muzica

# b'estfest 2011 #pendulum #bilete #preturi #skunk anansie

Cat costa biletele la B’Estfest 2011

Biletele pentru editia din acest an a festivalului B'Estfest se vor pune in vanzare incepand cu data de 1 martie.

Ele urmeaza sa fie disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe myticket.ro.

In perioada 1-22 martie, biletele pot fi cumparate la pret promotional , cu 20% reducere din pretul intreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga si un voucher de 10 lei.

Dupa data de 22 martie si pana in ziua evenimentului se vor comercializa disponibile la pret intreg, respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei. 

Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B’Estfest, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un  voucher de 15 lei.

B’Estfest 2011 se va desfasura in perioada 1- 3 iulie , intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera- Tunari . Primele nume confirmate pe afisul festivalului sunt Skunk Anansie si Pendulum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea