Muzica

#concurs #muzica #gabriella cilmi #album nou #5 cd-uri

Castiga albumul de debut al Gabriellei Cilmi

Acasa.ro si Universal Music Romania te invita in aceasta saptamana sa castigi albumul “ Lessons To Be Learned ” al cantaretei Gabriella Cilmi .

“Lessons To Be Learned” este albumul de debut al cantaretei australiene de doar 16 ani, Gabriella Cilmi. Dupa ce si-a inceput cariera muzicala intr-o trupa rock de cover-uri – un background neobisnuit pentru o adolescenta de varsta ei – Gabriella ne ofera un album special.

Materialul a fost produs de Xenomania, care s-a ocupat si de albumele unor trupe ca Sugababes sau Girls Aloud. Avand in vedere ca piesele de pe materialul de debut al Gabriellei Cilmi au fost comparate cu Amy Winehouse sau Led Zeppelin , “Lessons To Be Learned” este un album care nu nu trebuie ratat.

Si tu poti fi unul dintre cei 5 castigatori ai unui CD cu albumul “Lessons To Be Learned” al Gabriellei Cilmi. Tot ce trebuie sa faci este sa ai cont pe Acasa.ro si raspunzi la urmatoarea intrebare:

Ce varsta are Gabriella Cilmi?

Nu ai cont pe Acasa.ro? Iti poti faci chiar acum dand click aici. Asteptam raspunsurile voastre pana pe 25 august la adresa de e-mail concurs@acasa.ro, cu subiectul ”Concurs Gabriella Cilmi”. Nu uitati sa mentionati si datele voastre de contact (numele complet, adresa, telefon).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul Acasa.ro cat si personal prin e-mail.

Castigatorii concursului sunt: 

Florea Marylena

Reti Magdalena

Dragomir Ramona-Mariana

Ciuraru Florin

Toma Andrei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea