Muzica

Castiga 5 CD-uri cu Jonas Brothers


Acasa.ro si Universal Music Romania iti ofera posibilitatea de a intra in posesia noului album al trupei Jonas Brothers

Intitulat simplu "Jonas Brothers", materialul contine 14 piese pop-rock compuse de Nick, Joe si Kevin care cu siguranta vor capta atentia tuturor.Presarat cu piese pop-rock precum si cu balade puternice, Jonas Brothers este un album ce nu trebuie ratat. Albumul contine si " SOS ", single-ul care a facut furori in intreaga lume, ajungand number one in Statele Unite ale Americii.

Jonas Brothers sunt trei frati din New Jersey, Joe, Nick si Kevin Jonas , care au devenit celebri peste Ocean. Primul care s-a remarcat a fost Nick, cel care a si semnat un contract solo cu o casa de discuri de peste Ocean. Dupa cateva single-uri lansate pe cont propriu, lui i s-au alaturat fratii sai si impreuna au pus bazele formatiei Jonas Brother.

Isi compun singuri piesele si canta la diferite instrumente . Au cantat in turnee alaturi de Backstreet Boys si Kelly Clarkson. Primul album, "It’s About Time" a fost lansat in 2006 si a inclus single-ul "Mandy" devenit hit datorita postului MTV si clasandu-se pe locul 1 in topul TRL . Pentru piesele de pe acest album, cei trei frati au colaborat cu compozitori si producatori importanti precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson) sau Steve Greenberg (Joss Stone, Hanson).

In 2007, baietii au inceput lucrul la cel de-al doilea album. " The Jonas Brothers " a fost lansat in augst 2007 la o noua casa de productii Hollywood Records, label Universal Music. Dupa doar o saptamana, a ajuns pe locul 5 in Billboard Hot 200.

Pentru a intra posesia celui mai nou album Jonas Brothers trebuie sa te abonezi la newsletter-ul Muzica in perioada 15 - 22 iulie si sa raspunzi la urmatoarea intrebare:

Cum se numesc cei 3 membri ai trupei Jonas Brothers?

Trimite raspunsul pana pe 22 iulie la adresa de e-mail concurs@acasa.ro, cu subiectul ”Concurs Jonas Brothers”. Nu uita sa mentionezi si datele tale de contact (numele complet, adresa, telefon, seria si numarul buletinului).In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 5 castigatori. Castigatorii va fi anuntat atat pe site-ul www.acasa.ro cat si personal prin e-mail.

 

Castigatorii concursului sunt:

Ciurea Marius

Tudoras Florin-Razvan

Grigoras Ion

Dragomir Ciprian

Banica Madalina 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea