Muzica

#rising star #premiile billboard #Carly Rae Johnson # ascensiune in muzica

Carly Rae Jepsen, desemnata artista cu cea mai mare ascensiune in muzica

Interpreta hitului "Call Me Maybe", Carly Rae Jepsen, a fost desemnata artista cu cea mai mare ascensiune in muzica in 2012. Cantareata va primi premiul "The Rising Star of 2012" din partea revistei Billboard, in cadrul premiilor anuale Billboard Women in Music.

Succesul inregistrat de singleul "Call Me Maybe" a ajutat-o pe tanara cantareata canadiana sa devina o concurenta de temut pentru artiste consacrate, precum Katy Perry, Rihanna, Beyonce sau Lady GaGa.

Dupa ce a aflat ca va primi premiul "The Rising Star of 2012", Carly Rae Jepsen a declarat ca spera ca muzica ei sa aiba o influenta pozitiva asupra oamenilor, asa cum si ea, la randul ei, a fost influentata de alti artisti.

Reprezentantii revistei Billboard sustin ca tanara Carly Rae Jepsen merita sa fie premiata, deoarece piesa ei de debut a avut un succes fenomenal.

Premiile Billboard Women in Music vor fi decernate pe data de 30 noiembrie, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la New York. Printre castigatoarele deja anuntate se numara si Katy Perry. Artistei ii va fi inmanat trofeul "Woman of the Year".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea