Muzica

#muzica #andreea antonescu #anda adam #claudia patrascu #oana nistor #activ #anna lesko #cristina rus #vedete

Cantarete care arata bine si se pot mandri cu acest lucru

Sunt frumoase si au tinut neaparat sa arate acest lucru intregii lumi. In timpul lor liber mai si canta sau tin prima pagina a ziarelor de scandal. Fiecare dupa cum poate. Au spart topuri muzicale si au vandut albume din urma carora s-au imbogatit, dar de care cu greu isi mai aduce aminte cineva. Doamnelor si, mai ales, domnilor iata o selectie a artistelor care au pozat nud in revistele de "specialitate".
     
Sa incepem cu impreuna cu Exotic in perioada anilor 2000 cand trupa era pe val. Apoi, stii povestea: s-au despartit pentru totdeauna, pustanii de la concerte au lacrimat, barbatii s-au reprofilat. Iar la final, Claudia si-a aratat picioarele plus absolut tot restul corpului intr-o revista dedicata barbatilor.

Oana de la Activ declara la un moment dat ca stie sa cante si sa danseze si ca e innebunita dupa shopping. In rest, marturisea ca nu prea mai stie sa faca nimic. Ce viata plictisitoare as spune eu. Ingrozitoare de-a binelea, de fapt. Dar ea a vrut sa ma contrazica si a facut un bebe cu un fotbalist. Bine, Oana!

Anna Lesko a fost toata viata iubita de barbati bogati. Cate adolescente care nu mai cred in Fat-Frumos pe cal alb, dar care cred in Fat -Urat pe muntele de bani, nu isi doresc acest lucru? Oricum, trebuie sa recunosc ca, din cand in cand, Anna mai are si scapari si chiar canta bine. 

Cristina Rus marturisea in urma cu ceva timp ca ii place mult de tot de Gigi Becali si ca i-a cantat special celebra si nemuritoarea melodie care ii va soca profund prin originalitatea ei pe muzicologii generatiilor viitoare. Cum care melodie? Superba manea adaptata incantator la ritmuri de pop “Inima mea bate/Bate pentru tine”…

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea