Muzica

#concerte #bilete concert #bzn #bzn la bucuresti #concert bzn

BZN la Bucuresti: S-au terminat cele mai ieftine bilete

Cele mai ieftine bilete, in valoare de 50 de lei, pentru concertul pe care BZN il va sustine pe 28 octombrie la Sala Palatului, au fost epuizate.

Potrivit organizatorilor evenimentului, in prezent mai sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 150 de lei (categoria a III-a) si 100 de lei (categoria a IV-a).

Biletele pot fi achizitionate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul si Mihai Eminescu, magazinele Diverta si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1, sau online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

BZN este una dintre cele mai populare trupe olandeze din toate timpurile. In cei peste 40 de ani de cariera, grupul a lansat piese precum "Blue Eyes", "Just an Ilussion", "Dance Dance", "Mon Amour".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea