Muzica

#amy winehouse #body&soul #videoclip amy winehouse

"Body & Soul", videoclip postum Amy Winehouse (video)

Amy Winehouse ar fi implinit astazi, pe 14 septembrie, 28 de ani. In memoria artistei, a fost lansat videoclipul postum "Body & Soul".


Piesa a fost inregistrata de Amy Winehouse in duet cu legendarul cantaret Tony Bennett, iar clipul ii prezinta pe cei Doi artisti in studioul Abbey Road din Londra.

"Body & Soul" a fost ultima piesa inregistrata de Amy Winehouse inainte sa moara, pe 23 iulie 2011, in Casa ei din Londra.

Singleul "Body & Soul" este inclus pe albumului lui Tony Bennett, "Duets II", lansat luna aceasta. Discul contine, printre altele, colaborari cu Lady GaGa si Michael Buble.

Amy Winehouse s-a nascut pe 14 septembrie 1983. Pe parcursul carierei, Amy si-a castigat o pozitie fruntasa in topul celor mai talentati artisti din lume. dependenta de droguri si de alcool a impiedicat-o sa se concentreze asupra carierei.

Pe 23 iulie 2011, Amy Winehouse a fost gasita moarta in casa ei. La autopsie, medicii nu au gasit urme de substante interzise in corpul artistei.

Amy Winehouse ft Tony Bennett - Body & Soul



Sursa foto: devoratormonden.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea