Muzica

#Crazy World Tour #bilete Scorpions #scorpions

Biletele la Scorpions, suplimentate!

Doua dintre cele patru categorii de bilete (Tribuna – 350 lei si Golden Ring- 270 lei) la concertul Scorpions din 12 iunie, de la Bucuresti, au fost epuizate, anunta organizatorul Events.

La cererea publicului aceste doua categorii se suplimenteaza cu inca 200 de locuri fiecare. Aceste bilete, precum si celelalte doua categorii, 190 lei (Gazon A) si 150 lei (Gazon B), se pot cumpara incepand de pe 30 mai 2018, online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Inca o data, vantul schimbarii se va auzi la Bucuresti, pe 12 iunie, la Romexpo, in cadrul unui concert de colectie al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour. Un concert mult-asteptat, o experienta care se vede, se aude si se respira va ramane unul dintre acele momente in care ramai fara cuvinte. Iar cand trupa de pe scena aduce acelasi strigat de libertate si acelasi mesaj atat de actual ca acum aproape 30 de ani, cuvintele oricum nu isi mai au sensul caci muzica vorbeste si inspira.

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de rock din lume, cu peste 50 de ani de cariera si peste 100 de milioane de albume vandute, a caror muzica suna la fel ca in prima zi si demonstreaza cu fiecare concert ca placerea lor a crea muzica si de a o interpreta este aproape de necrezut. Cinci decenii de muzica vor putea fi auzite intr-o singura seara, la spectacolul ce se anunta exploziv.

In deschiderea mega show-ul uneia dintre trupele care fac parte din istoria rock-ului mondial, vor canta Compact B cu invitatul special Leo Iorga si Salamandra.

Despre Events: Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a caror misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea