Muzica

#beyonce #timbaland producator de muzica #album #proiect #justin timberlake # Pharell Williams

Beyonce lucreaza la un nou album

Beyonce a inceput sa lucreze la un nou proiect muzical, o continuare a titlui "4", lansat in 2011. Artista a anuntat ca la realizarea noului album va colabora cu Justin Timberlake, Pharell Williams si Timbaland.

"Am inceput sa lucrez cu Pharell, Timbaland si Justin Timberlake. Cu totii ne-am inceput carierele in anii '90, cand muzica R&B era cel mai important gen muzical, asa ca toti ne dorim sa simtim din nou ceea ce muzica ne-a oferit atunci", a declarat Beyonce.

Totodata, sotia lui Jay-Z a declarat ca in noul material discografic se va resimti amprenta muzicii lui Prince, dar si a muzicii din perioada anilor '60 (Aretha Franklin si Diana Ross).

Beyonce si fostele colege din trupa Destiny's Child vor lansa in luna ianuarie a acestui an un nou album, dupa noua ani de pauza. Este vorba despre un album-compilatie, intitulat "Love Songs", care cuprinde 13 piese interpretate de Destiny's Child de-a lungul timpului.

Beyonce Knowles a devenit celebra la inceputul anilor '90, in calitate de membra a grupului Destiny's Child, iar in 2003 vedeta s-a lansat in cariera solo, odata cu primul sau album, intitulat "Dangerously In Love".

Sursa foto: celebrifan.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea