Muzica

#marilyn manson #michael jackson #alice cooper #horror #halloween #petrecere #artisti #pop #rock

Bestiile din muzica se aduna de Halloween (II)


Dupa ce in prima parte ti-am prezentat 5 vedete care s-ar potrivi de minune la petrecerea ta de Halloween, este timpul sa faci loc in casa ta pentru inca 5 nume grele.

Ramane la latitudinea ta felul in care ii aranjezi in camere precum si modalitatea prin care acestia vor interactiona.

5. Dani Filth ( Cradle of Filth )

Numele Dani Filth este extrem de popular in randurile ascultatorilor de rock extrem, fiind vocalul trupei britanice Cradle of Filth. Un videoclip marca Cradle of Filth este un prilej de etalare a celor mai negre fantezii.

Dani FilthMonstri coborati din infern, brate taiate, o lama care aluneca gratios peste vene, scene explicite de vampirism sunt doar cateva din armele folosite de Cradle of Filth. Iar daca te tenteaza sa il chemi pe Dani Filth la petrecerea ta, te avertizez ca nu este deloc genul de baiat timid, cuminte si cu bun simt.

Dani foloseste lentile de contact verzi si albastre, iar privirea sa parca vrea sa-ti spuna ca nu este indicat sa te pui rau cu el. Un ranjet malefic ii stapaneste fata, de un alb cadaveric. Am uitat sa mentionez cel mai important ingredient: sangele. Un Dani Filth fara sange pe fata este ca o masa de pranz fara desert.

4. Alice Cooper

Alice CooperAlice Cooper poate fi considerat unul dintre principalii “vinovati” pentru aducerea elementelor horror pe scena rock.

Numele initial al rockerului este Vincent Furnier, insa a optat pentru Alice Cooper deoarece sustine ca este reincarnarea vrajitoarei cu acelasi nume din secolul al 17-lea.

Show-urile Alice Cooper abunda in efecte speciale, iar scenele de crima din concerte au devenit deja ceva banal. Cooper isi alege cu grija jucariile: ghilotina, spanzuratoarea si serpii. Alice Cooper mai are si defecte: joaca golf.

3. Michael Jackson

Michael JacksonVedeta pop arata la cei 50 de ani ai sai de parca ar fi trecut printr-un razboi nuclear. Tenul fetei sale este din ce in ce mai alb. Operatiile estetice l-au mutilat pe Michael, iar nasul sau refuza sa mai aiba o pozitie fixa.

Locul celui care era intitulat “The King of Pop” a fost luat de o fiinta groteasca, pe care ai senzatia ca ai mai intalnit-o undeva. Daca s-ar face din nou casting pentru videoclipul “Thriller”, Michael ar fi ales din prima. Partea proasta este ca postul care i s-ar potrivi este de lider peste zombie.

2. Kiss

KissCelebrele machiaje alb-negru ale celor de la Kiss au ingrozit mapamondul. Imaginea Kiss a fost consolidata si de prestatiile din concerte. Kiss ofera pe scena reprezentatii demne de o piesa de teatru. Membrii grupului scuipa flacari si sange, isi incendiaza si isi sparg instrumentele.

La fel si in cazul lui Alice Cooper, numele Kiss pare sa fie inchinat fortelor Intunericului. Gurile rele spun ca initialele grupului ar insemna: Knights in Satan’s Service (Cavaleri in Ordinul lui Satan).

1. Marilyn Manson

La o petrecere de Halloween nu are cum sa lipseasca Marilyn Manson. Rockstarul si-a ales un pseudonim bizar ce combina 2 nume ale unor figuri controversate ale Americii: cel al actritei Marilyn Monroe si cel al celebrului criminal Charles Manson.

Marilyn MansonManson nu este strain nici de miscarea satanista. De altfel, el s-a imprietenit cu Anton LaVey, fondatorul bisericii sataniste, unde mai tarziu a primit rolul de "preot".

Manson socheaza si prin aspectul sau fizic. Accesoriile din piele, parul lung, machiajul grotesc sunt doar cateva elemente definitorii pentru cel care a fost considerat unul dintre cele mai controversate personaje ale anilor ’90.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea