Muzica

#b.u.g. mafia #festival #concerte #bestfest #B'Estfest 2012 #concert b.u.g. mafia

B.U.G. Mafia, cea mai noua confirmare pe scena festivalului B'Estfest 2012

B.U.G. Mafia, una dintre cele mai importante trupe hip-hop autohtone, va concerta pentru prima oara in cadrul festivalului B'Estfest Summer Camp.

Trupa va urca pe Ciuc Pemium Stage, scena principala a festivalului, in prima zi a evenimentului (6 iulie).

"Acum, la 20 de ani de cand am inceput, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireala si daca nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presa, aparitiile TV si nu in ultimul rand, fanii trupei si ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima data acest nume si ce sta in spatele lui sa creada ca e vorba despre ceva iesit din imaginatia bogata a unui scenarist", declara baietii de la B.U.G. Mafia.

"Desi expresii si cuvinte ca 'regii hip-hop-ului romanesc', 'seniorii' sau 'fenomenul' au fost alaturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi sa facem a fost sa punem pe ritmuri hip-hop versuri care sa exprime sentimentele, gandurile si experientele noastre si ale celor ce au trait si traiesc la fel ca noi si sa reusim sa facem bani din asta", mai spun cei de la B.U.G. Mafia.

B'Estfest Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie 2012 in B'Estfest Park din Tunari. Pe lista artistilor care si-au confirmat prezenta se numara Caro Emerald, Pulp, Garbage, Moonspell, Royksopp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea