Muzica

#lansare videoclip #showbiz #aylin #vedete intern

Aylin, videoclip cu prieteni! Asculta aici melodia "Half of Me"!

“Half of Me” este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, multi prieteni si o buna dispozitie electrizanta, cantareata lanseaza un nou single si un nou videoclip.

Dupa un album pop-jazz si mai multe single-uri lansate, Aylin revine in atentia ascultatorilor cu o piesa produsa de Fonogram Studios si Hahaha Production. Inedit este cuvantul de ordine cand vine vorba despre proiectul muzical al cantaretei, asa ca videoclipul se bucura de prezenta prietenilor lui Aylin.

“A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atat eu cat si cei prezenti, dupa cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum sa nu-ti puna zambetul pe buze. Noi ne uitam non-stop la el!" a declarat Aylin.

In urma cu un an, Aylin s-a intors la prima ei dragoste, muzica. Fiind una dintre actritele care isi face o cariera si in muzica, Aylin se imparte intre spectacolele de teatru si intre repetitiile si concertele cu Aylin and The lucky charms.  S-a dezvaluit in fata publicului asa cum este ea si a ales sa cante piese ce o reprezinta in totalitate.

Iata aici videoclipul cu care Aylin vrea sa faca furori in aceasta vara: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea