Muzica

#concerte #atb #peninsula 2012 #festival peninsula 2012 #concert atb

ATB va concerta in cadrul festivalului Peninsula 2012

ATB, New Model Army, Babylon Circus si Rotfront sunt primele nume confirmate pe afisul celei de-a 10-a editii a festivalului Peninsula.

Evenimentul va avea loc in perioada 23-25 august, la Targu Mures, in locatia binecunoscuta de pe malul Muresului.

In editia din acest an, fanii festivalului vor putea achizitiona bilete la jumatate de pret.

Spectatorii vor plati doar 100 de lei pe abonamentul valabil pe toate zilele festivalului, respectiv 40 de lei pentru un bilet de o zi. Vanzarea biletelor incepe pe 15 mai in reteaua Eventim si online, pe eventim.ro. Oferta este valabila pana pe 1 august, cand pretul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preturi vor fi valabile si in timpul desfasurarii festivalului.

"Ne-am dori sa sarbatorim cea de a 10-a editie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alaturi la petreceri si la editiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis sa fixam preturi accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutati financiare sa impiedice peninsularii sa ne fie alaturi la aceasta editie speciala.", a declarat Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea