Muzica

#black eyed peas #Ashanti

Ashanti, noua voce Black Eyed Peas?

Ashanti i-ar putea lua locul lui Fergie in trupa Black Eyed Peas, informeaza presa americana.



Interpreta hitului "Foolish" a cantat de cateva ori cu restul componentilor Black Eyed Peas pentru a vedea daca exista acea chimie necesara unui grup de artisti.

Desi oficial Fergie nu a anuntat ca paraseste formatia care a consacrat-o, din ce in ce mai multe persoane din industria muzicala sunt de parere ca blonda nu mai are loc in formatie.

Cantareata a anuntat in urma cu doua luni ca vrea sa ia o pauza muzicala , pentru a se dedica familiei. Ea este casatorita de doi ani cu actorul Josh Duhamel si isi doreste un copil.

La randul sau, will.i.am a precizat ca si restul componentilor BEP vor lua o pauza, fiecare dedicandu-se altor proiecte.

Fanii Black Eyed Peas nu sunt de acord ca Fergie sa fie inlocuita cu Ashanti. Ei considera ca artista R&B nu se identifica in niciun fel cu stilul trupei si ca nu a facut nimic notabil in ultimii ani ca sa fie bagata in seama.

Ashanti Shequoiya Douglas a devenit cunoscuta la inceputul anilor 2000, cu hituri precum "Foolish", "Rock Wit U", "Happy" si "Baby".

Sursa foto: machiajdeochi.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea