Muzica

#paula seling #lansare #single #perfect time

Asculta "Perfect Time", noul single Paula Seling (VIDEO)

Paula Seling a lansat de curand un nou single intitulat " Perfect time ". Muzica si versurile sunt semnate de Paula Seling.

"La inceput de saptamana va propun o noua piesa pe care am lucrat-o cu Alex Cotoi, prieten si coleg de trupa. Am facut si un mic montaj cu cateva dintre videoclipurile mai vechi. Sper sa va placa.", a scris Paula pe site-ul sau oficial.

"Perfect Time" este aceeasi piesa cu care Nadine, o solista din Africa de Sud, a incercat sa castige selectia nationala Eurovision din Elvetia. Din pacate, elvetienii nu au votat compozitia Paulei Seling, ei optand pentru "I love for a while", o piesa interpretata de Anna Rossinelli.

Paula Seling se afla in prezent intr-un turneu national , alaturi de Ovi. Artista isi da intalnire cu fanii la: Sibiu (27 ianuarie, Club Oldies ), Cluj-Napoca (28 ianuarie, Club Diesel), Sighisoara (29 ianuarie, Club Rex), Tg. Mures (30 ianuarie, Jazz & Blues Club).

Paula Seling - "Perfect Time"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea