Muzica

#rihanna #single Rihanna #diamonds #single nou rihanna

Asculta "Diamonds", noul single al Rihannei (audio)

"Diamonds", noul single al Rihannei a avut premiera mondiala, miercuri, 26 septembrie. Piesa va putea fi cumparata exclusiv de pe iTunes pana pe 2 octombrie.

"Diamonds" este primul single extras de pe cel de-al saptelea album de studio al Rihannei, care urmeaza sa fie lansat la Island Def Jam.

Piesa a fost produsa de norvegianul Stargate, producator de hituri de Top 10 precum "Only Girl (In the World)", "What's My Name" (feat. Drake), "Unfaithful", "Don't Stop the Music", "Take A Bow", "Rude Boy" sau "Talk That Talk".

In alta ordine de idei, Rihanna a primit cele mai multe nominalizari la gala MTV Europe Music Awards din acest an. Artista din Barbados concureaza la nu mai putin de sase categorii: "Best Song", "Best Female", "Best Pop", "Best Video", "Best Look", "Biggest Fans". Decernarea premiilor MTV Europe Music va avea loc pe 11 noiembrie, in orasul german Frankfurt.

Rihanna - Diamonds (audio)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea