Muzica

#metallica #concert Metallica #anulare concert Metallica

Anularea unui concert Metallica a starnit furia fanilor (video)

Primul concert al trupei Metallica in India a fost anulat din motive de siguranta chiar in seara in care ar fi urmat sa se desfasoare. Fanii furiosi, care au asteptat cu nerabdare acest concert, au devastat scena si toate instrumentele pregatite pentru rockerii americani.



Metallica trebuia sa cante vineri seara pe Stadionul Gurgaon din New Delhi, insa organizatorii au anuntat ca showul se amana cu o zi din ' motive tehnice '.

Pe siteul oficial al formatiei, a fost postat un mesaj in care se preciza ca acel concert a fost anulat, din cauza unor ingrijorari ale artistilor legate de conditiile de securitate.

Suparati pe gestul rockerilor, pe care i-au asteptat trei decenii, zeci de fani indieni au spart barierele de protectie amplasate pe stadion, au urcat pe scena si au distrus toate echipamentele instalate pentru concert.

Trupa Metallica a marcat o premiera zilele trecute - a cantat pentru prima data in Emiratele Arabe Unite , pe 25 octombrie.

Scena concertului Metallica, distrusa



Sursa foto: radioinfinit.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea