Muzica

#rolling stones #metallica #duran duran #katy perry #aniversari

Aniversarile muzicale ale saptamanii> Katy Perry implineste 28 de ani

In aceasta saptamana isi sarbatoresc ziua de nastere o serie de artisti care si-au adus un important aport la dezvoltarea muzicii. Iata cativa dintre ei.


23 octombrie


La data de 23 octombrie 1964 s-a nascut Robert Trujilo, actualul basist al trupei Metallica. Inainte de a se alatura grupului american, Trujillo a cantat cu Suicidal Tendencies, Infectious Grooves, Black Label Society, Jerry Cantrell, dar si cu cu band-ul lui Ozzy Osbourne.


24 octombrie


Pe 24 octombrie 1936 s-a nascut Bill Wyman, cel care a fost pana in 1993 a fost basistul legendarilor Rolling Stones.

Tot intr-o zi de 24 octombrie, insa in 1944, s-a nascut Patti Labelle, cantareata care lansa in anii '70 hit-ul "Lady Marmalade".

La data de 24 octombrie 1959 vedea lumina zilei Weird Al Yankovic, artist care i-a parodiat cu succes pe Michael Jackson, Madonna si Nirvana.


25 octombrie


Pe 25 octombrie 1944 s-a nascut Jon Anderson, vocalistul trupei de rock progresiv Yes (nr. 1 in SUA cu single-ul "Owner Of A Lonely Heart").

In 1950 s-a nascut Chris Norman, cel care a activat ani buni alaturi de grupul Smokie. Ulterior, a optat pentru o cariera solo, reusind sa lanseze hituri precum "Midnight Lady", "No Arms Can Ever Hold You", "Sarah".

Pe data de 25 octombrie 1984 s-a nascut Katy Perry. Cantareata si compozitoarea americana a ajuns number one in 2008 cu mediatizatul single "I Kissed a Girl".


26 octombrie


Pe 26 octombrie 1953 s-a nascut Keith Strickland, chitarist, clapar si tobosar in The B-52, trupa faimoasa datorita single-urilor "Love Shack" si "(Meet) The Flintstones".


27 octombrie


La data 27 octombrie 1958 s-a nascut Simon Le Bon, solistul de la Duran Duran, una dintre cele mai cunoscute trupe ale anilor '80.


28 octombrie


Pe 28 octombrie 1953 s-a nascut Desmond Child, muzician si compozitor american. Este cunoscut pentru colaborarile sale cu Bon Jovi, Cher, Ricky Martin, Shakira si Katy Perry.


29 octombrie


La data de 19 octombrie 1946 s-a nascut Peter Green, cel care l-a inlocuit pe Eric Clapton in grupul John Mayall's Bluesbreakers. De asememenea, a facut parte din trupa Fleetwood Mac.

Sursa foto: hypelife.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea