Muzica

#andreea banica #andreea banica in vacanta

Andreea Banica simte nevoia de relaxare

Finalul de an a insemnat cea mai ocupata si prolifica perioada pentru majoritatea artistilor, iar Andreea Banica nu a facut exceptie. Cu toate ca veniturile sale s-au rotunjit binisor, multumita concertelor de sarbatori , la capitolul relaxare , Andreea a ramas cu datorii.

Andreea Banica s-a numarat printre cele mai solicitate vedete in perioada sarbatorilor. Aceasta a avut zeci de concerte care au tinut -o departe de familie si i-au rapit timpul de relaxare pe care toti ni-l dorim de sarbatori . Drept urmare, solista a ales sa iasa in parc cu familia in primele zile din an si sa se bucure de aerul curat si "soarele cu dinti", cum s-a exprimat chiar ea pe pagina sa de Facebook.

Oricum, daca solicitarile din perioada sarbatorilor au tinut-o in Bucuresti, solista poate profita de lejeritatea lunii ianuarie ca sa recupereze momentele de relaxare alaturi de familie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea