Muzica

#Andreea Banica ce vrei de la mine #ce vrei de la mine #Andreea Banica lansare videoclip #andreea banica

Andreea Banica, revoltata: "Ce vrei de la mine"!

Andreea Banica se pregateste intens de lansarea unui nou single. Piesa "Ce vrei de la mine" este insotita de un videoclip incendiar, in care artista apare sumar imbracata.

In piesa creata in colaborare cu rapperul Balkan este vorba despre o dragoste ce creeaza dependenta. Mai mult decat atat, Andreea spune in versuri ca partenerul ei are un sarut ca o otrava dulce.

Piesa cu un refren catchy si videoclipul plin de senzualitate te vor face cu siguranta sa pui "Ce vrei de la mine" pe repeat.

"Cred ca a fost clipul la care nu m-am stresat aproape deloc. Ar fi trebuit sa filmam si afara, pe un bloc, dar a plouat 90% din timp, astfel ca am renuntat. M-am simtit mai mult decat fericita sa fiu prima artista care filmeaza in noul club Bamboo, recent refacut! Am avut mai multi dansatori talentati pe care i-am indemnat sa fie mai veseli si sa aiba mai multa atitudine, pentru ca imi place sa ma implic in tot ceea ce fac. Toti din echipa s-au uitat uimiti la mine. In clip este total diferit fata de cum e pe scena, personajele trebuie sa se potriveasca perfect cu tot ceea ce este in jurul lor, iar atitudinea conteaza cel mai mult, pentru ca asta se vede pe camera. Totul a decurs perfect, veti vedea in videoclip proiectii si lumini fascinante, dar si dansatori bine antrenati. Eu, personajul principal, am avut pentru prima oara schimbari de look. Veti vedea cum imi sta si cu o tunsoare diferita. Ramane sa-mi scrieti pe pagina de Facebook si sa-mi spuneti daca va place", declara Andreea Banica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea