Muzica

# like a bunny #andreea balan #videoclip andreea balan #andreea balan topless

Andreea Balan, topless in videoclipul "Like A Bunny"

Andreea Balan a lansat de curand noul ei videoclip, la piesa " Like A Bunny ". Cantareata apare topless in unele cadre si imbracata doar in costum de baie in altele.


De asemenea, imbracate sumar apar si dansatoarele Andreei, rezultatul fiind unul care va ridica temperatura privitorilor. Andreea spune ca videoclipul "Like A Bunny" o caracterizeaza foarte bine, pentru ca se simte sexy si are atitudine.

Piesa a fost compusa si produsa de catre Keo & Bobby Moore care au simtit "Like a Bunny" ca pe un single jucaus, o dedicatie sexy atat pentru fete cat si pentru baieti.

Filmarile clipului s-au desfasurat luna trecuta in Creta , sub atenta indrumare a regizorului Alex Ceausu, cel care semneaza si clipul "Trippin".

Andreea Balan se afla in cel mai mare turneu facut vreodata in Romania - Mix Music Evolution care strabate toata tara, trecand prin 33 de orase cu 100 de zile de spectacol.

In fiecare sambata pana la sfarsitul anului, artista impreuna cu Petrisor si colegele sale, prezinta Dancing Show - un show conceput ca un spectacol de revista in care se canta si se danseaza diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.



Foto: Facebook
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea