Muzica

#La refren #Iubirea schimba tot #lansare single #single #andra

Andra lanseaza un nou single! Ascuta-l aici!

La putin timp dupa succesul inregistrat la cele trei concerte de la Sala Palatului, Andra lanseaza un nou single. Este vorba despre piesa "La refren", piesa extrasa de pe noul sau album, "Iubirea Schimba Tot".

In scurt timp vor incepe si filmarile pentru videoclipul ce va insoti piesa, videoclip asteptat cu mult interes de catre fanii artistei.

"Mi-a placut piesa de cand am ascultat-o prima oara in studioul DeMoga si sper sa fie bine primita de fanii mei. Este o piesa de dragoste, e ritmata si iti da speranta, mi se potriveste foarte bine", a declarat Andra.

Noul album "Iubirea Schimba Tot" contine 18 piese, din care 6 sunt deja hituri, iar 12 sunt piese noi. Este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. Andra detine Discuri de Diamant, Platina, Aur si Argint pentru vanzarile materialelor discografice lansate pana in prezent. De asemenea, are in portofoliu numeroase premii pentru vocea si perfromantele ei, printre care "Cea mai buna solista", "Cea mai buna voce feminina", "Cel mai iubit artist", dar si multe altele.

Asculta aici piesa La refren – Andra:

Sursa foto: academiacatavencu.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea