Muzica

#Nu te-am uitat #piesa Anda Adam #anda adam

Anda Adam, insarcinata in luna a opta, scoate piesa dupa piesa. Ascult-o pe cea mai recenta!

Piesa „Nu ma uita”, lansata in 1999, are continuare dupa 16 ani. R.A.C.L.A. si Anda Adam au lansat de curand “Nu te-am uitat”.

Pentru cei mai tineri dintre noi, „Nu ma uita” a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcand startul carierei muzicale a artistului Anda Adam si ramanand totodata una dintre cele mai puternice piese hip-hop romanesti scrise vreodata.

Dupa ce anul trecut Anda Adam si Rimaru au deschis Romanian Music Awards cu „Nu ma uita”, s-au gandit sa-si surprinda fanii cu o continuare a povestii originale, la nu mai putin de 16 ani distanta.

„Odata cu maturizarea personajelor si a noastra ca artisti, am incercat si un sound mai elaborat, la nivelul cerintelor pietei muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production impreuna cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastra a fost incununata de un film de exceptie realizat de Alex Ceausu, caruia proiectul i-a placut din prima clipa”, a declarat Rimaru.

„Sunt bucuroasa ca dupa 16 ani cantam iar in aceasta formula. intr-o dimineata am gasit un mesaj de la Rimaru, ca are o piesa pe care vrea sa colaboram. Mi-a placut foarte tare ideea si abia asteptam sa aud melodia. inca de la prima ascultare am stiut ca este piesa perfecta pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A. Le multumim baietilor de la Rapin’ On pentru aceasta productie care este continuarea perfecta a piesei “Nu ma uita” si sunt convinsa ca va ajunge direct la inimile celor care vor da play”, a spus Anda Adam.

“Filmarile au durat 3 zile si au implicat numeroase locatii, urmariri cu masini, scene de lupta si o rapire, metacarpiene strivite in pereti. Vreau sa spun un sincer „multumesc!” din partea mea pentru Dana Adam de la MediaPro Music, care a crezut de la bun inceput in acest proiect”, a mai spus Rimaru.

Anda Adam e pe val!

La inceputul lunii septembrie, Anda Adam a mai lansat o piesa, „Save me tonight”, prima piesa pe care artista o canta in limba engleza dupa trei ani, dar si prima cu refren integral in limba araba.

Luna viitoare, Anda Adam va naste primul sau copil, o fetita, care se va numi Evelin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea