Muzica

#mediapro music #videoclip #lansare videoclip #AMI #otra vez

AMI incinge vara cu un nou videoclip latino

Dupa succesul inregistrat cu piesa “Trumpet lights” in vara anului trecut, AMI a pregatit un nou single, “Otra vez”, care promita sa devina rapid hit. Videoclipul incediar a fost filmat in acest weekend si lansat astazi. 

Piesa “Otra Vez” este o piesa latino, perfecta pentru noptile lungi de vara. “Stilul latino ma avantajeza, mi se potriveste ca imagine si sound, si sper ca acest single sa fie pe placul tuturor, sa prinda cel putin la fel de bine ca ‘Trumpet Lights’. Abia astept ca fanii mei sa vada noul clip!”, a spus AMI. 

Clipul a fost filmat atat in interior, intr-o camera cu decor tipic mexican, cu mobilier vechi, ferestre mari cu storuri de lemn, peretii colorati si patinati si ventilator pe tavan, cat si in exterior, intr-o curte. AMI apare in mai multe ipostaze senzuale, in rolul unei femei latino, singura, dar si alaturi de Alex Dicu, un tanar fotomodel care joaca rolul iubitului cantaretei. 

“Noul clip al lui AMI nu spune neaparat o poveste, ci este mai degraba un clip de stare, insa sunt foarte importante emotia si atmosfera senzuala pe care o creeaza personajele si vibe-ul piesei. Videoclipul va transpune privitorul direct acolo, in acele decoruri mexicane”, a spus regizorul Florin Botea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea