Muzica

#a fost o nebunie #Alina Eremia #lansare single #single #videoclip

Alina Eremia, scrisoare de adio: “A fost o nebunie“

Indragita cantareata Alina Eremia lanseaza un nou single "A fost o nebunie". Piesa este insotita si de un videoclip, ce multora le va ajunge la suflet.

Versurile sunt scrise integral de catre artista si descriu o poveste de dragoste ravașitoare, cu un deznodamant trist. Piesa poate fi descrisa ca o scrisoare de adio spusa printre lacrimi și suspine. Vinovatul, in cazul povestii „A fost o nebunie”, este chiar partenerul, adica acel barbat care nu a stiut sa o pretuiasca, sa ii impartaseasca iubirea si care a declansat furtuna de sentimente.

“‘A fost o nebunie’ vorbeste despre o poveste de dragoste carora multora dintre noi li se va parea foarte familiara. Versurile piesei puncteaza momentele cele mai importante ale unei relatii si avalansa de sentimente pe care o traiesc partenerii. Mai intai fluturasii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca dupa aceea sa intervina rutina, tentatia care are puterea de a rupe relatia si finalul iminent. Cu totii am trecut macar o data prin aceste etape, nu-i asa?”, a declarat Alina.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cantarete, piesele ei avand milioane de vizualizari pe internet. Hituri precum ‘Cum se face’, ‘Cand luminile se sting’ sau ‘Played You’ au ajuns in fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din Romania.

Urmareste aici noul videoclip “A fost o nebunie” - Alina Eremia:

Sursa foto: infomusic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea