Muzica

#crush #alexandra ungureanu #concerte alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu: "Nu mi-am facut averi din muzica"

Desi este economist de profesie, Alexandra Ungureanu nu a reusit sa isi puna bani deoparte in cei 10 ani de cariera muzicala. Artista recunoaste ca nu a excelat niciodata la capitolul gestionarea veniturilor, motiv pentru care, spre deosebire de alti artisti, nu are nici sume impresionante in buzunar, nici case si terenuri.

Alexandra Ungureanu spune ca desi a terminat facultatea de economie, acest lucru nu a ajutat-o sa fie o persoana pragmatica si cu picioarele pe pamant din punct de vedere financiar. Chiar daca recunoaste ca reuseste sa castige destul de bine din proiectele muzicale, mai ales din concertele cu trupa Crush, cantareata sustine ca nu reuseste sa puna bani deoparte si sa stranga o avere.

Mai mult decat atat, Alexandra spune ca prefera sa investeasca banii in calatorii si ca adora sa vada locuri noi, deosebite, mai ales ca, sustine ea, nu ii ajunge toata viata sa vada cate locuri minunate se regasesc pe pamant.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea