Muzica

#alexandra stan #Cherry Pop #record Alexandra Stan

Alexandra Stan, numarul 1 in Japonia in timp-record

Alexandra Stan a ajuns numarul 1 in topul iTunes Dance Chart din Japonia la doua ore din momentul lansarii piesei „Cherry Pop” in aceasta tara. 
 

Noul single al artistei a ajuns in topul single-urilor dance cu cel mai mare numar al  descarcarilor din Japonia dupa ce, in momentul lansarii, piesa ocupa locul 5. In plus, in cateva ore a devenit si cel mai cautat ringtone pe cel mai mare site de profil din Japonia – //recochoku.jp.

 Vestea ca „Cherry Pop” a ajuns pe primul loc in topul  celor mai descarcate piese dance din Japonia intr-un timp atat de scurt a ajuns la Alexandra Stan chiar in timpul unui concert pe care il sustinea in Turcia. 

 Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat organizatorii si cei prezenti au felicitat-o pe artista intr-un mod inedit: scriindu-i pe ecranul principal al clubului „Felicitari, Alexandra Stan, esti numarul 1!”. 

 „Cherry Pop” este cel mai nou single al Alexandrei Stan si a fost lansat si in Romania, la sfarsitul lunii mai. Piesa se incadreaza in stilul muzical K-Pop si are un ritm electrizant, asa cum ne-a obisnuit Alexandra Stan. Nu in ultimul rand, „Cherry Pop” beneficiaza de un videoclip colorat, care emana energie. 


Videoclipul piesei „Cherry Pop” poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan, iar mai multe noutati despre artista si activitatea ei vor fi anuntate pe pagina oficiala de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea