Muzica

#alexandra stan #videoclip nou #all my people #hit alexandra stan 2013

Alexandra Stan a lansat videoclipul piesei “All my people”

Dupa “Mr. Saxobeat”, “1.000.000” sau “Lemonade”, piese care au facut-o cunoscuta atat in Romania, cat si peste hotare, Alexandra Stan revine cu un nou single, numit “All my people”, realizat in colaborare cu Manilla Maniacs, un nou proiect marca MAAN Studio.

Piesa are si un videoclip incendiar, filmat in Bulgaria, in regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular in Bulgaria, fost dansator profesionist.

“Il cunosteam de mult timp pe Ilarionov Borisov, ne doream sa colaboram inca de la primul meu clip si ma bucur ca in sfarsit am reusit acest lucru. Filmarile au avut loc in centrala electrica de termoficare din Sofia si am avut parte de multe momente amuzante, pentru ca echipa nu vorbea nici engleza, nici romana, si ne intelegeam mai greu”, a spus Alexandra.

Indragita artista apare in clip atat in ipostaze senzuale, in lenjerie intima, dar si imbracata elegant, cu o camasa pe gat, pantaloni lungi si palarie, executand perfect o coregrafie spectaculoasa, alaturi de mai multi dansatori.

Nici in “All my people”, Alexandra nu scapa de cei doi politisti care o urmaresc, prezenti in clipurile artistei de la “Mr. Saxobeat” incoace. Rolurile politistilor au fost jucate de  baietii de la MAAN Studio, Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, care ii sunt si producatori si care, de altfel, formeaza si Manilla Maniacs.

Piesa este dedicata tuturor fanilor mei, pentru ca sustinerea din partea lor a fost dintotdeauna extraordinara. Sper ca ‘All my people’ sa fie un hit vara aceasta, eu cred ca urmareste reteta de la ‘Mr. Saxobeat’ si te face sa dansezi fara sa-ti dai seama”, a mai spus Alexandra.

Single-ul se bucura deja de succes in strainatate: este pe locul 5 in topul iTunes Italia, dupa numai patru zile de la aparitie, si este licentiat worldwide, iar radiourile din Italia il difuzeaza in heavy rotation.

Mai mult decat atat, Alexandra Stan va incepe un turneu de promovare a piesei in Europa: primul concert va avea loc in Italia, apoi artista va ajunge in Regatul Unit al Marii Britanii, Turcia si Rusia.

Puteti asculta aici piesa Alexandra Stan vs. Manilla Maniacs - “All My People”, lansat impreuna cu MediaPro Music:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea