Muzica

#alexandra stan #videoclip #Thanks for leaving #melodii Alexandra Stan

Alexandra Stan, despre despartire ca un nou inceput, in "Thanks for leaving"

Alexandra Stan lanseaza astazi cel mai nou videoclip al sau – Thanks for leaving. Piesa vorbeste despre noi inceputuri, alegerile pe care le putem face in situatii dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi si de a fi tu insuti.

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” si prezinta finalul unei relatii, dar si un nou inceput. Mesajul transmis este acela ca in viata fiecarui om exista cel putin o persoana careia ii putem multumi ca a plecat.

“Cand piesa a fost compusa, am realizat ca oamenii vor intelege prin ce am trecut si dorinta mea de a lupta pentru o viata mai frumoasa. Mi-am dorit ca “Thanks for leaving” sa fie prima piesa dupa aceasta pauza si ma bucur ca toate aceste sentimente si emotii le-am putut exprima prin piesa si videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezinta povestea unei relatii daunatoare, decizia de a pune punct, emotiile si primii pasi spre un nou capitol din viata. Acesta arata ca o despartire nu inseamna intotdeauna ceva trist, urat, ci si un nou inceput.

Povestea are patru parti care pot fi urmarite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea