Muzica

#alexandra stan # mr. saxobeat #discul de platina

Alexandra Stan a primit Discul de Platina pentru vanzarile "Mr Saxobeat"

alexandra stan a primit din partea MediaPro Music discul de platina pentru vanzarile de peste 1.000.000 de unitati ale single-ului " Mr. Saxobeat " la nivel mondial.


La sfaristul saptamanii trecute, tanara interpreta si-a lansat albumul de debut, intitulat "Saxobeats". In cadrul evenimentului de lansare, casa ei de discuri i-a oferit Discul de Platina pentru vanzarile extraordinare ale singleului "Mr Saxobeat".

Piesa a facut-o celebra pe Alexandra Stan in intreaga Europa, fiind number one in tari precum Marea Britanie, Franta si Germania.

Mai mult, "Mr Saxobeat" cucereste si America. In prezent, melodia se afla pe locul 29 in cel mai important top din lume, Billboard Hot 100 .

Albumul "Saxobeats" contine 8 piese si 5 remix-uri, printre care si cele 3 single-uri lansate pana acum in Romania, respectiv "Lollipop", "Mr. Saxobeat" si "Get Back (ASAP)", precum si featuringul cu Calprit la piesa `1.000.000`, lansat in Franta.

Alexandra Stan - Mr Saxobeat



Sursa foto: meme.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea