Muzica

#alexandra stan #videoclip #lansare videoclip # "1.000.000"

Alexandra Stan a lansat videoclipul "1.000.000" (video)

Alexandra Stan a lansat ieri noul sau videoclip, "1.000.000". Piesa este un featuring cu artistul german Calprit.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga . Imaginile au fost filmate in peste cinci decoruri diferite, pentru care a artista a imbracat sase tinute vestimentare.

"Videoclipul nu are nicio poveste pentru ca este unul de imagine, urmarind pas cu pas scenariul bine pus la punct de regizorul Iulian Moga, alaturi de care lucrez deja de multa vreme. M-am simtit extrem de bine la filmari, ca de fiecare data, chiar daca a fost usor obositor consider ca nimic nu e prea greu atunci cand faci exact ceea ce-ti place.", a declarata Alexandra Stan .

"1.000.000" este cel de-al patrulea videoclip din cariera artistei.

Alexandra Stan a stationat sase saptamani pe primul loc in Billboard Hot Dance 100, performanta atinsa doar de Madonna si Lady Gaga . In plus, celebrul single si clip al Alexandrei Stan "Mr. Saxobeat" a stabilit un adevarat record in materie de vizualizari , acestea reusind sa stranga aproximativ 200 de milioane de vizualizari pe YouTube.



Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea