Muzica

#alexandra stan #videoclip #lansare videoclip #carlprit

Alexandra Stan a lansat videoclipul 1.000.000 (video)

Alexandra Stan a lansat de curand cel de-al patrulea videoclip din cariera, la piesa "1.000.000". Melodia a fost realizata in colaborare cu rapperul Carlprit , originar din Zimbabwe, dar stabilit in Germania.

Videoclipul a fost filmat in cinci decoruri diferite, pentru care a artista a schimbat sase tinute vestimentare. Una dintre filmari a durat 30 de ore intr-o singura locatie. De regia clipului "1.000.000" s-a ocupat Iulian Moga. Materialul video nu are o poveste, fiind un clip de imagine, menit sa o puna in valoare pe Alexandra Stan.

Singleul "1.000.000" este inclus pe albumul de debut al Alexandrei Stan, intitulat "Saxobeats".

2011 a fost cel mai bun an din cariera Alexandrei Stan. Singleul ei, "Mr Saxobeat", a depasit granitele tarii, devenind hit in tari precum Germania, Marea Britanie, Franta, Spania, Italia si Austria. De altfel, "Mr Saxobeat" a primit Discul de Platina in Italia pentru vanzari.

Succesul international de care s-a bucurat Alexandra Stan i-a adus titlul de Best Romanian Act la MTV European Music Awards si un premiul EBBA ( European Border Breaker Awards ).

Alexandra Stan ft Carlprit - 1.000.000



Sursa foto: Facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea