Muzica

#album #drake #record vanzari #take care

Albumul "Take Care" ( Drake), record de vanzari in aceasta saptamana

Albumul artistului Drake, " ", a avut vanzari record in aceasta saptamana, in jur de 660 000 de unitati, potrivit site-ului Hitsdilydouble.com.

Cifra uriasa inregistrata de " Take Care " este cu mult peste rezultatele obtinute de celelalte albume din top. Astfel, locul doi i-a revenit lui Michael cu albumul "Christmas", avand in jur de 170.000 de unitati vandute, iar pe pozitia a treia s-a situat Adele, cu albumul "21", cu 114.000 unitati vandute.

Alte debuturi ce merita a fi mentionate, in afara Top 10, sunt cele ale lui Childish cu albumul "Camp", Frank Sinatra cu "Best of Best" si Webbie cu "Savage Life 3".

REM si Gym Heroes s-au situat in afara primelor 40 de pozitii. Astfel, Gym Class Heroes a inregistrat circa 14.000 de unitati vandute cu albumul "Papercut Chronicles II", iar REM nu a depasit cifra de 13.000 de unitati cu albumul "Part Lies, Part Truth, Part ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea