Muzica

#album nou #lansare album #akral necrosis #pandemic domination

Akral Necrosis, lansare de album pe 27 aprilie

Trupa Akral Necrosis isi va lansa materialul "Pandemic Domination" pe data de 27 aprilie, in club Fabrica, din Bucuresti. Evenimentul are loc cu ocazia sustinerii concertului Endstille.

Albumul va cuprinde compozitiile formatiei Akral Necrosis din perioada 2006-2010.

"Albumul in sine pune capat primului capitol din existenta trupei. Bineinteles, nu aveam de gand sa ne oprim aici, mai ales ca in momentul de fata ne simtim ca o trupa ajunsa la maturitate si cred ca fanii vor trage singuri concluziile cand vor auzi (live momentan) materialul nou", a declarat Octav, solistul formatiei.

Iata si videoclipul care da numele albumului, "Pandemic Domination".



Concertele Endstille & Akral Necrosis sunt organizate de Mighty Owl Productions si Cavalleria Events. Biletele se pot achizitiona prin reteaua Biletoo, Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor, iar online prin www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, wwww.myticket.ro si www.eventim.ro.

Pretul unui bilet este de 30 de lei.

foto : clickzoombytes.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea