Muzica

#concert #sala palatului #bilete #voce #bonnie tyler #albume #It's a Heartache

Tot ce trebuie sa stii despre concertul lui Bonnie Tyler la Bucuresti!

Bonnie Tyler, cantareata care ne-a fermecat in anii '70 - '80 cu piese ca "It's a Heartache" sau "Total Eclipse of the Heart", va sustine un concert la Bucuresti pe data de 8 decembrie 2012. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.
Bilete la concertul lui Bonnie Tyler

Biletele la concertul artistei britanice pot fi achizitionate de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Librariile Adevarul si Eminescu si casieriile Salii Palatului si Palatului National al Copiilor. De asemenea, exista posibilitatea a le achizitiona online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Pentru acest eveniment sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

-
300 lei - categoria VIP;

- 250 lei - categoria I;

- 200 lei - categoria II;

- 150 lei - categoria III;

- 100 lei - categoria IV

Ce piese ar putea canta Bonnie Tyler la Bucuresti

Studiind setlisturile concertelor lui Bonnie Tyler din acest an, se observa ca artista ofera publicului o doza serioada de coveruri. Tyler interpreteaza in concerte si sunt sanse sa ascultam si la Bucuresti coveruri dupa Bee Gees ("To Love Somebody"), Creedence Clearwater Revival ("Have You Ever Seen The Rain?"), Bryan Adams ("Need Your Love So Bad"), Ike & Tina Turner ("River Deep – Mountain High"). De asemenea, nu lipsesc nici celebrele sale piese "It's a Heartache" si "Total Eclipse of the Heart".


Bonnie Tyler obisnuieste sa-si incheie spectacolele cu o alta piesa de rezistenta - "Holding Out for a Hero".

Despre Bonnie Tyler

Bonnie Tyler, pe numele sau adevarat Gaynor Hopkins Sullivan, s-a nascut pe 8 iunie 1951 intr-un orasel de langa Swanseea, Tara Galilor. In adolescenta, obisnuia sa cante piesele compuse chiar de tatal sau. Marele ei noroc s-a numit Roger Bell, un vanator de talente care i-a facilitat semnarea unui contract cu o casa de discuri. Ulterior, artista a inceput colaborarea cu producatorii si compozitorii Ronnie Scott si Steve Wolve, cei care i-au dat pseudonimul Bonnie Tyler.

In 1976, Tyler este supusa unei operatii pentru inlaturarea unor noduli de pe corzile vocale. Celebra sa voce ragusita este un efect secundar al acestei interventii chirurgicale.

In cele peste trei decenii de cariera, artista a vandut peste 100 de milioane de albume.

Sursa foto: monstersandcritics.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea