Muzica

#zdob si zdub #coma #concerte # concert linkin park # deschidere concert linkin park

Afla numele trupelor romanesti care vor canta in deschiderea Linkin Park!

Pe data de 6 iunie, cei de la Linkin Park vor sustine primul concert in tara noastra, iar evenimetul va fi gazduit la Romexpo, Bucuresti.

Cei de la Zdob si Zdup sunt asteptati sa deschida concertul, insa au fost anuntate si alte nume care li se vor alatura artistilor basarabeni. Astfel, Coma si PhenomenOn sunt alte doua formatii romanesti care au fost incluse pe lista trupelor care vor canta in deschiderea concertului Linkin Park, potrivit informatiilor furnizate de Events.

Coma este o formatie de rock alternativ, infiintata la inceputul anilor 2000, iar albumul lor de debut, "Somn" a aparut in 2001.

Trupa PhenomenOn, infiintata in 2007 are un sound personal si original, fiind unul din cele mai aprecaite grupuri de alternative metal din Romania.

Marele eveniment Linkin Park isi va deschide portile in data de 6 iunie, incepand cu ora 17.30, iar prima trupa va incepe sa cante de la ora 19.00.


Sursa foto: www.letsrock.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea