Muzica

#nominalizari #radio romania actualitati #premii muzicale

Afla care sunt nominalizarile pentru Premiile Muzicale Radio Romania Actualitati!

Radio Romania Actualitati ii premiaza pe cei mai apreciati artisti si interpreti din tara noastra, pe 26 martie, in cadrul celei de-a x-a editii a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, organizata la Teatrul National de Opereta "Ioan Dacian", din Bucuresti.

Categoriile pentru care se acorda aceste premii sunt urmatoarele: " Cel mai bun album pop dance", " Cel mai bun cantec pop dance", " Cel mai bun artist pop dance", "Cel mai bun album pop", "Cel mai bun cantec pop", "Cel mai bun interpret", "Cea mai buna interpreta", "Cel mai bun album folk", "Cel mai bun cantec folk", "Cel mai bun artist folk", "Cel mai bun album pop rock", "Cel mai bun artist pop rock", "Cel mai bun concept discografic", "Premiul Radio Romania Junior", "Artistul anului".

Pentru trofeul de artist al anului au fost nominalizati Alexandra Stan , Directia 5, Guess Who si Pepe.

Alexandra Stan, DJ Project, Play & Win si Simplu se regasesc nominalizati in cadrul categoriei "Cel mai bun artist pop dance".

Pentru cel mai bun interpret au fost selectate numele lui Cristi Enache, Horia Brenciu, Marcel Pavel si Pepe, iar cea mai buna interpreta trebuie aleasa dintre Alexandra Stan, Antonia, Andra si Nico.

Foto: //appfinder.lisisoft.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea