Muzica

#adele #beyonce #michelle obama #concert #casa alba #concert privat

Adele si Beyonce canta pentru Michelle Obama

In prezent, Adele este una din cele mai de succes cantarete din lume, iar cea mai recenta incununare a reusitei sale vine tocmai de la Casa Alba! Cantareata britanica este invitata sa cante la ziua de nastere a Primei Doamne, Michelle Obama. Mai mult decat atat, la eveniment este convocata o alta mare vedeta, de asemenea preferata de sotia Presedintelui Americii, cantareata Beyonce.

Ce cadou mai frumos la implinirea varstei de 50 de ani, decat un concert privat sustinut de Adele? Asa se pare ca a gandit Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, cand si-a pus stafful in miscare pentru a se asigura ca dorinta ii va fi indeplinita.

Potrivit Dailymail, Adele va imparti scena si cu Beyonce, o alta preferata a lui Michelle Obama.

"Prima doamna a Americii va organiza o petrecere uriasa, la care vor participa multe vedete, pentru a-si sarbatori ziua de nastere la Casa Alba, anul viitor. Ea le adora pe Adele si pe Beyonce si le-a rugat sa vina amandoua sa cante la acea petrecere", a declarat o sursa.


Adele va canta gratuit pentru Casa Alba

Petrecerea privata va fi organizata pe 17 ianuarie 2014, iar pentru Adele, dupa cucerirea Oscarului la inceputul acestui an, invitatia pentru concertul de la Casa Alba reprezinta incununarea suprema a succesului de care se bucura peste Ocean.

Mai mult decat atat, cantareata britanica a renuntat chiar si la onorariul pe care il cere de obicei.

"Adele a acceptat cu multa gratie si a renuntat la onorariul pe care il cere de obicei pentru a canta la astfel de petreceri private. Ea va interpreta o selectie dintre cele mai cunoscute piese ale sale, pentru Prima Doamna a Americii si prietenii acesteia", a povestit o sursa, care a adaugat ca sotii Obama vor plati totusi cheltuielile de deplasare ale cantaretei, fiind un eveniment privat si nu unul in interesul Statelor Unite.

Recent, Adele, in varsta de 24 de ani, a devenit mama unui baietel pe nume Angelo James Konecki. Desi s-a zvonit ca ea si iubitul ei Simon Konecki s-au casatorit in secret, cantareata a infirmat acest lucru pe contul sau de Twitter.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea