Muzica

#concert amanat #adele #concert adele #someone like you

Adele, nevoita sa amane mai multe concerte din cauza bronsitei

Cantareata britanica acasa .ro/adele" title="adele">Adele a fost nevoita sa amane mai multe concerte programate pentru weekendul trecut, din cauza unei bronsite, informeaza presa din Regat.



Bronsita ii da batai de cap artistei inca de la inceputul lunii septembrie. Pe 3 septembrie, reprezentantii lui Adele au anuntat ca aceasta a racit si s-a ales cu o infectie in gat.

Pe 7 septembrie, Adele ar fi trebuit sa sustina un recital in cadrul galei Mercury Prize Awards 2011, insa si acela a fost anulat din motive de sanatate.

Pe 10 si 11 septembrie, Adele avea programate doua concerte in Marea Britanie si, desi si-ar fi dorit foarte mult sa cante, medicii au sfatuit-o sa nu se forteze, ca sa nu-si agraveze boala .

La ora actuala, Adele este una dintre cele mai in voga artiste la nivel mondial. Albumul ei, "21", lansat pe 21 ianuarie 2011, s-a aflat timp de cateva saptamani pe locul 1 in topul Billboard 200, iar singleurile ei - `Someone Like You` si ` Rolling in the Deep ` - au stationat pe primele locuri in cele mai importante topuri din lume.

Adele - Someone like you



Sursa foto: thecoverlovers.blogspot.com

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea