Muzica

#adele #corzi vocale #rolling in the deep #cantareata britanica

Adele face antrenamente vocale

Artista britanica acasa .ro/ acasa .ro/adele" title="adele">adele " title="adele">Adele a inceput sa se refaca dupa operatia suferita la corzile vocale, in urma cu cateva saptamani. Adele face acum antrenamente vocale usoare.

Potrivit Female First, interpreta hitului " Rolling in the Deep " inca se afla sub supraveghere medicala, dupa operatia suferita la gat, pe 11 noiembrie. Cu toate acestea, Adele a inceput sa-si recupereze vocea din ce ince mai mult si deja a inceput sa-si testeze noua voce.

"Adele este foarte bine acum. Recent a inceput sa faca antrenamente pentru recuperarea vocii. O ia incet!", a declarat o sursa pentru Us Magazine.

Si pentru ca tot se apropie sarbatorile, cantareata isi va petrece Craciunul alaturi de familia sa, in Londra. "Nu va iesi sa petreaca si sa bea. Va fi un Craciun linistit", a declarat sursa.

Adele planuieste sa ia o pauza in prima jumatate a anului viitor. Vrea o perioada fara concerte, aparitii tv si interviuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea