Muzica

#adele #someone like you #videoclip adele

Adele a lansat videoclipul 'Someone Like You' (video)

acasa .ro/adele" title="adele">Adele a lansat videoclipul mult asteptat pentru singleul 'Someone like You'.



Cantareata britanica a ales ca acest clip sa fie unul de imagine, fara efecte speciale, fara coregrafii elaborate sau figuratie. Mesajul emotional al piesei nu are nevoie decat de niste imagini cu Adele vulnerabila si trista, a explicat regizorul Jake Nava.

Filmarile s-au desfasurat in Paris , in zorii zilei, pentru un plus de stil si romantism. Filmand la primele ore ale diminetii, regizorul a putut sa o surprinda mai bine pe Adele in spatiul ei emotional.

'Someone Like You' este cel de-al doilea single promovat in Statele Unite de Adele, dupa ' Rolling In The Deep '. Piesa este inclusa pe discul '21' si a fost compusa dupa o experienta personala, mai exact dupa despartirea artistei de fostul ei iubit, cu care credea ca se va casatori.

La inceput, durerea despartirii a fost foarte mare, insa dupa o vreme Adele a decis sa pastreze o relatie amicala cu cel pe care l-a crezut barbatul vietii sale.



Adele - Someone like you



Sursa foto: divercitycafe.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea